چگونه در بحران کرونا ورزش کنیم؟

به گزارش وبلاگ همسفر، در بحران شیوع ویروس کرونا می توان با انجام دو گروه فعالیت های هوازی و فعالیت های قدرتی، ورزش کرد و مقدار فعالیت بدنی خود را در سطح مطلوب نگه داشت.

چگونه در بحران کرونا ورزش کنیم؟

به گزارش وبلاگ همسفر، برای پیشگیری از انتقال ویروس از فردی به فرد دیگر توصیه شده که افراد از تجمع عمومی پرهیز نمایند و حداقل فاصله یک تا 2 متر را در اجتماع حفظ نمایند و لزوم پرهیز از تجمع عمومی به همراه توصیه های بهداشتی مربوط به مراقبت شخصی (شستن دست ها و لمس نکردن صورت)، باعث شده که افراد جامعه از ورزش در باشگاه، جایی که روزانه صدها نفر در محیط نزدیک به هم تردد می نمایند و با وسایل ورزشی مشترک در تماس هستند، منع شوند.

همه گیری ویروس کرونا ممکن است حفظ شیوه زندگی فعال را مشکل کند و ویروس کرونا در پی عطسه یا سرفه فرد مبتلا در هوا منتشر شده و روی سطوح پخش می گردد و سپس به وسیله دهان، بینی یا چشم وارد بدن فرد جدیدی شده و او را مبتلا می نماید.

افرادی که در ادامه به آن ها اشاره می گردد، خطر خیلی زیادی برای ایجاد عوارض شدید ناشی از این بیماری دارند که شامل سالمندان (با سن 60 سال و بالاتر)، افراد مبتلا به بیماری های مزمن مثل دیابت، بیماری قلبی و بیماری ریوی، افراد مبتلا به ضعف سیستم ایمنی مثل افراد مبتلا به ایدز یا افرادی که به دلیل سرطان، تحت شیمی درمانی هستند.

فعالیت های هوازی

فعالیت های قدرتی

بر اساس این مطلب که از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار وبلاگ همسفر قرار گرفته، برای اینکه بدانیم در دوران بحران کرونا چگونه فعال بمانیم، ورزش کنیم و فعالیت بدنی خود را در سطح مطلوب نگه داریم، روی اینجا کلیک کنید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "چگونه در بحران کرونا ورزش کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه در بحران کرونا ورزش کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید