جزییات پروتکل بهداشتی برگزاری کنسرت ها
به گزارش وبلاگ همسفر، محسن رجب پور مدیرعامل مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار شنیداری بعضی از جزئیات شرایط بهداشتی پیشنهادی این صنف به ستاد ملی مقابله با کرونا برای از سرگیری برگزاری کنسرت ها را تشریح کرد.
به گزارش گروه فرهنگی وبلاگ همسفر، محسن رجب پورمدیرعامل مجمع صنفی تولیدنمایندگان آثار شنیداری ضمن اشاره به جلسه ای که مدتی پیش همراه با مدیران سالن های برگزاری کنسرت ها و صنوف حوزه موسیقی برای آنالیز شرایط آغاز اجراهای صحنه ای و بازگشایی سالن ها با حضور محمد اله کمک مدیرکل دفتر موسیقی، حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی ایران علیرضا اعتمادی عضو هیأت مدیره انجمن صنفی هنرمندان موسیقی ایران، نمایندگان سالن ها و وی برگزار گردید، شرح داد: در این نشست نمایندگان سالن های هتل اسپیناس پالاس، تالار وزارت کشور، سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران، سالن همایش های برج میلاد، سالن همایش ایرانیان، تالار وحدت و سالن برج آزادی و فرهنگسرای نیاوران حضور داشته و درباره رعایت موارد بهداشتی و حضور مخاطبان مصاحبه شد که طی آن پیشنهادهای سالن ها برای اقدامات بهداشتی و همچنین حمایت از اجرای کنسرت ها پس از بازگشایی سالن ها مطرح شد. در آن جلسه مقرر شد پس از جمع بندی شرایط و تدوین شیوه نامه پیشنهادی، شیوه نامه به ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه گردد.
وی با اشاره به بعضی از جزییات این شیوه نامه بیان نمود: بر اساس مصوباتی که در این جلسه داشتیم، مقرر شد بنا به دستورالعمل های بهداشتی، سامانه های فروش اینترنتی بلیت حداکثر پنجاه درصد از ظرفیت سالن ها را برای بلیت فروشی خالی نمایند. این در حالی است که علاوه بر این موارد که دربرگیرنده تمام ظرفیت سالن هاست، مراحل مختلف ضدعفونی به صورت روزانه توسط تالارهای میزبان حداقل روزی یک بار به صورت مرتب انجام پذیرد. ضمن اینکه استفاده از دستگاه تب سنج در اولین مرحله ورودی تماشاگران به سالن در دقیق ترین شکل ممکن باید انجام گیرد که این موضوع نیز به عهده سالن دارها گذاشته شده است.
مدیرعامل مجمع صنفی تولیدنمایندگان آثار شنیداری اضافه نمود: یکی از مواردی که در این جلسه برای انجام آن پیشنهاداتی ارائه شد، نصب دوربین های حرارتی در سالن ها به عنوان یکی از امکانات برگزاری کنسرت ها در ایام کرونایی بود. این در حالی است که حضور یک گروه از اورژانس یا کارشناسان بهداشتی دارای مجوز از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در همه سالن ها الزامی خواهد بود. در این چارچوب همراه داشتن ماسک و دستکش یکی دیگر از توصیه ها به تماشاگران کنسرت هاست و این الزام باید به شکلی باشد که حتماً روی بلیت درج گردد. البته اجرای این الزامات برای کارکنان برگزاری کنسرت ها امری واجب و اجباری است.
رجب پور درباره دیگر پروتکل های بهداشتی برگزاری کنسرت ها گفت: برای برگزاری کنسرت هایی که طی دو نوبت در یک روز برگزار می گردد نیز حداقل دو ساعت فاصله در نظر گرفته شده است. ضمن اینکه مدیران برگزاری کنسرت باید از ورود افراد متفرقه در تالارهای میزبان جلوگیری نمایند. نحوه پذیرایی در پشت صحنه نیز صرفاً برای نوازندگان و در قالب بسته بندی خواهد بود. عوامل فنی هم می بایست در هنگام ساند چک از ماسک و دستکش استفاده نمایند، کما اینکه این مرحله باید دو ساعت قبل از آغاز برنامه به انتها رسیده باشد. بوفه هر سالن نیز باید طبق پروتکل های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت انجام پذیرد.
مدیرعامل مجمع صنفی تولیدنمایندگان آثار شنیداری در بخش انتهای صحبت های خود تاکید نمود: با توجه به اینکه بر اساس این پروتکل های بهداشتی از ظرفیت سالن ها کاسته می گردد، هم هنرمندان در میزان دستمزدهای خود نسبت به برگزاری کنسرت در روزهای عادی می توانند تجدیدنظر نمایند و هم سالن های میزبان اجرای برنامه این قول را داده اند تا در روزهای کرونایی نسبت به ارائه تخفیف های ویژه ای برای اجاره سالن ها همکاری و مساعدت لازم را داشته باشند. به هر حال تمامی این دغدغه ها و کارها برای تزریق نشاط به جامعه است که بتوانیم دست در دست همدیگر و با همگرایی از این شرایط عبور کنیم.
منبع: خبرگزاری دانشجو