راهنمای خرید خودرو از 3 تا 5 میلیارد تومان

به گزارش وبلاگ همسفر، با 5 میلیارد چه ماشینی بخرم؟ شاید با خواندن این عنوان فکر کنید شخصی که تصمیم به خرید خودروی 3 تا 5 میلیاردی داشته باشد، نیازی به چنین راهنمایی ندارد. اما شناخت و آگاهی در مورد کالایی که قرار است تا این حد برای آن پول پرداخت شود، قطعاً یک نیاز اساسی است. فرقی ندارد که این کالا چه ماهیتی داشته باشد. در هر حال باید درمورد آن تحقیق کرد و شناخت پیدا کرد؛ به خصوص که این روزها بازار آشفته کشور فرصت را برای سودجویی افراد کلاهبردار و متقلب فراهم می کند.

راهنمای خرید خودرو از 3 تا 5 میلیارد تومان

گاهی ممکن است یک تیپ خودرو نسبت به تیپ دیگر بیش از 500 میلیون اختلاف قیمت داشته باشد، اما شما به علت نداشتن شناخت کافی این حقیقت را ندانید. در این شرایط، مبلغ قابل توجهی را متضرر خواهید شد. ضمن اینکه گاهی بعضی مدل های مختلف از یک خودرو اسامی کاملاً مشابهی دارند. اما این اسامی مشابه به معنی شباهت در مشخصات قیمت آن ها نیست.

بر همین اساس اقدام به به روزرسانی راهنمای خرید خودرو از 3 تا 5 میلیارد تومان کردیم تا باتوجه به آخرین تغییرات قیمتی، بتوانید بهترین ماشین تا 5 میلیارد را بر اساس نیاز و سلیقه خود انتخاب کنید.

با 5 میلیارد چه ماشینی بخرم؟

شاید بتوان گفت که گزینه های اصلی لیست بهترین ماشین تا 5 میلیارد در تسخیر آلمانی ها و ژاپنی ها است. بعضی از این خودروها سن بالایی هم دارند، اما به علت محبوبیت و نادر بودن در بازار کشور با مبالغ بالا خرید و فروش می شود، در حالی که ارزش دربرابر خرید خوبی ندارند و خودروهای ارزنده ای محسوب نمی شوند. خرید آنها همزمان با تحمیل هزینه بالای اولیه، مبلغ بالایی در تعمیر و نگهداری را برای خریدارشان به همراه دارد.

ما سعی کرده ایم در این راهنمای خرید خودرو از 3 تا 5 میلیارد تومان خودروهایی را که نسبت به رقبای هم قیمتشان ارزنده تر هستند، به شما معرفی کنیم. خودروهایی با استهلاک پایین، هزینه نگهداری مناسب، کیفیت ساخت بالا و البته بازار خرید و فروش نسخه های کارکرده پررونق. در مجموع مواردی که ارزش دربرابر خرید یک خودرو را بالا می برند.

نکته مهم دیگر این است که همه ما می دانیم این خودروهای بیشتر تولید 2018 به قبل، در بازارهای جهانی قیمت های بسیار کمتری دارند. اما این راهنمای خرید با 5 میلیارد چه ماشینی بخرم؟ با توجه به بازار تأسف آور کشور تهیه شده است.

در بین صفر کیلومترها، با 4 میلیارد چه ماشینی بخرم؟

مهم این است که در بین خودروهای صفر کیلومتر موجود در این بازه قیمتی، تنها سانگ یانگ رکستون است که تولید 1400 را روی پیشانی حک می کند. باقی خودروها بیشتر تولید 2018 به قبل و تقریباً تا 2011 و 2012 هستند. بله کمی عجیب است، اما هنوز شاهد خودروی صفر کیلومتر 2013 یا 2014 در بازار هستیم؛ برای مثال شاهد مرسدس بنز C200 سال 204 صفر کیلومتر. هیوندای آزرا گرنجور 2019 نیز تنها کره ای صفر کیلومتر این بازه است. اما خودروهای دیگری که به صورت صفر کیلومتر در این بازه می بینم شامل فولکس واگن تیگوان 2018، ب ام و سری 3 سدان 320i 2018، تویوتا راوفور دو دیفرانسیل و مینی کانتری من میشوند.

در این بین، پیشنهاد ما دو خودروی زیر است:

1. مرسدس بنز C200 سال 2014

اولین گزینه برای خرید بهترین ماشین تا 4 میلیارد است. این خودرو مربوط به نسل چهارم C کلاس می شود که در سال 2014 به ایران راه یافت. در میان C کلاس های راه یافته از این نسل به ایران، C200 محبوب تر از باقی آن ها است. گفته می شود این مدل کارکرد فنی بهتری نسبت به تیپ های دیگر کلاس C دارد و گزینه ای مناسب برای پاسخ به سوال با 5 میلیارد چه ماشینی بخرم؟ است.

موتور 2 لیتری مجهز به توربوشارژر این خودرو می تواند 184 اسب بخار قدرت تولید کند که شتاب 7.5 ثانیه ای را برای آن به ارمغان خواهد آورد. نیروی موتور را یک گیربکس تیپ ترونیک 7 سرعته به چرخ های عقب منتقل می کند. حداکثر سرعت این مرسدس مجذوب کننده 237 کیلومتر بر ساعت و مصرف سوختش در سیکل ترکیبی نزدیک به 6 لیتر در 100 کیلومتر است.

مرسدس بنز C200 سال 2014 در داخل کابین بسیار لوکس و خاص است. تودوزی های چرم به همراه تزیینات چوبی، فضایی چشم نواز را برای کابین این خودرو فراهم کرده است.

7 ایربگ، سیستم های ترمز و کمکی ABS، ترمز دستی پدالی، HSA - ESP - BAS - PRE-SAFE - ASR، شیفتر فرمان، سیستم Agility Control، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه، سیستم Blue Efficiency، خاموش شدن خودرو هنگام ایست کامل، سنسورهای باران، باد لاستیک، نور، خواب آلودگی راننده، عابر پیاده، سیستم Neck-Pro، سیستم Tirefit ، کروز کنترل، اتولایت، صفحه نمایش مرکزی و 12 خروجی صدا تنها بخشی از امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی متعدد این خودرو محسوب می شود.

از مزایای این خودرو باید به موارد زیر اشاره کرد:

  • کیفیت بسیار بالای ساخت
  • دوام فنی
  • مصرف سوخت اقتصادی
  • عملکرد فنی

البته باید به حساسیت موتور این خودرو نسبت به بنزین های داخلی هم اشاره کرد که نقطه ضعف استفاده از این خودرو در ایران است. در هر صورت، مرسدس بنز C200 سال 2014 انتخاب مناسبی برای افرادی است که در پی ماشین 4 میلیاردی هستند.

جدیدترین آگهی های مرسدس بنز

2. ب ام و سری 3 سدان 320i و 330i سال 2018

گزینه دیگر ما برای با 4 میلیارد چه ماشینی بخرم؟ از خانواده بزرگ ب ام و است. سری 3 ب ام و در ایران حضور فعالی داشته و می توان آن را در لیست بهترین ماشین تا 4 میلیارد قرار داد. از سال 2006 تا 2016 تولیدات مختلفی از آن را در کلاس های سدان، کوپه و هاچ بک در کشور شاهد بودیم. تیپ های راه یافته از سدان های این سری از ب ام و شامل 320i، 330i، 325i، 335i می شود که در بین آنها 330i محبوبیت بسیاری دارد.

این خودرو از یک موتور 2 لیتری 4 سیلندر توربوشارژ با کد شناسایی B48B20B بهره می برد. این موتور قادر به تولید 252 اسب بخار قدرت و 320 نیوتن متر گشتاور است که آن را در اختیار یک جعبه دنده 8 سرعته با کنترل هوشمند قرار می دهد. سقف سرعت این سدان لوکس دیفرانسیل عقب، 250 کیلومتر بر ساعت، مصرف سوخت آن در سیکل ترکیبی 6.5 لیتر در هر 100 کیلومتر و شتاب صفر تا صدش 5.6 ثانیه است.

این خودرو از امکاناتی نظیر گرمکن جایگاه ها، سنسور نور و باران، کروز کنترل، نمایشگر اطلاعات روی شیشه، رادار عابر پیاده، رادارهای تغییر خطوط، جلو و نقاط کور، سانروف، جایگاه های اسپرت با تنظیم برقی و حافظه، دوربین عقب، دوربین های جانبی 360 درجه، سیستم ورود و استارت بدون کلید، صندوق عقب مجهز به سیستم بازشو با سنسور پا، گرمکن فرمان، پرده عقب برقی، شیفتر پشت فرمان، سیستم های مجهز به ABS - EBD -CBC - DTC - DSC، 6 کیسه هوا، نمایشگر مرکزی و سیستم صوتی هاردن کارمن بهره می برد.

مزایای ب ام و 320i و 330i باید به موارد زیر اشاره کرد:

  • کیفیت ساخت بالا
  • شتاب و عملکرد
  • فرمان پذیری
  • بازار دست دوم

این خودرو البته مانند تمامی هم رده هایش به بنزین های داخلی بسیار حساس است و هزینه نگهداری بالایی دارد. با این حال، اگر در پی خرید ماشین تا 4 میلیارد تومان هستید، این دو مدل از ب ام و می توانند جوابگوی نیازتان باشد.

در میان کارکرده ها، با 4 میلیارد چه ماشینی بخرم؟

در میان کارکرده های این بازه قیمتی موارد متعددی از شاسی بلندهای فول سایز ژاپنی و سدان های لوکس آلمانی را شاهد هستیم. انواع پورشه، ب ام و، بنز، تویوتا لندکروز و اف جی کروز، لکسوس NX و RX و ولوو XC90 را در میان کارکرده های این بازه قیمتی مشاهده می کنیم. سال تولید بعضی مانند مرسدس بنزهای S کلاس به 2008 می رسد. بعضی مانند تویوتا لندکروز به 2010 و در بین بعضی دیگر تا تولیدات 2017 و 2018 نیز دیده می شود.

ما در بین این تولیدات دو خودرو زیر را به شما پیشنهاد می دهیم:

3. ب ام و X4 28 مدل 2017

نام این خودرو را می توان در لیست بهترین ماشین تا 4 میلیارد قرار داد. در میان کارکرده ها البته در کنار این کراس اوور کامپکت، برادرش X3 28 مدل 2018 هم مشاهده می شود. اما ب ام و X4 از مزیت واردات گستره تر و طراحی به روزتر بهره می برد. به همین دلیل اکنون این خودرو را به شما معرفی می کنیم.

ب ام و X4 برخلاف هم خانواده هایش در ایران تنوع تیپ ندارد و فقط در مدل XDRVIE 28i وارد شده است. همچنین X4 فقط در نسخه های 2 دیفرانسیل و با سیستم XDRIVE در ایران حضور پیدا کرد.

موتور توربوشارژر 2 لیتری 4 سیلندر این کراس اوور لوکس، قادر به تولید 245 اسب بخار قدرت و 350 نیوتن متر گشتاور است. این موتور را یک جعبه دنده 8 سرعته اتوماتیک همراهی می کند. X4 28i با 1770 کیلوگرم وزن شتابی معادل 6.4 ثانیه، مصرف سوخت ترکیبی 7.4 لیتر در هر 100 کیلومتر و سقف سرعت 232 کیلومتر بر ساعت را تجربه می کند. گیربکس خودرو توزیع توان موتور را به صورت 40 به 60 در چرخ های جلو و عقب انجام می دهد. البته می تواند در مواقع لازم تمامی این توان را برای کنترل کشش و جلوگیری از انحراف خودرو به بخش عقب منتقل کرد.

چرم های سنتزی و تزیینات چوبی در تریم داخلی، سیستم BER (تقویت الکتریکی نیروی ترمز)، DSC ،ABS ،EBD ،ESP ، ASR ،BAS ، TCS و کیسه هوای سرنشینان جلو، جانبی و پرده ای، سیستم صوتی Connected Drive Services، صفحه نمایش 6.5 اینچی، 4 حالت رانندگی، سیستم Start/Stop، فرمان الکتریکی، کروز کنترل، سیستم هشدار خارج شدن از خطوط جاده، سیستم Driving Assistant Plus، تایرهای Run Flat که امکان ادامه رانندگی در صورت خالی شدن باد لاستیک ها را می دهد از جمله امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی پایه ای این خودرو هستند.

از مزایای این خودرو می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کیفیت ساخت بالا
  • فرمان پذیری
  • امکانات رفاهی متعدد
  • بازار خوش رونق

البته معایبی مانند کوچک بودن کابین در ردیف عقب و خشکی سواری را در این خودرو نباید از نظر دور نگه داشت. اگر دو مورد بالا نتوانست جوابگوی سوال با 5 میلیارد چه ماشینی بخرم؟ باشد، شاید بهتر باشد نیم نگاهی به ب ام و X4 داشته باشید.

جدیدترین آگهی های ب ام و X4

4. پورشه کاین 6 سیلندر 2012

هرچند قرار است در لیست با 5 میلیارد چه ماشینی بخرم؟ نام خودروهای قدیمی تر را حذف کنیم، اما از آنجا که می خواهیم در کنار این مهم، تنوع را نیز حفظ نماییم، در این بخش پورشه کاین 6 سیلندر را به شما معرفی می کنیم. واردات خودروهای پورشه به ایران در بازه زمانی کوتاهی بین 2010 تا 2013 رخ داد.

کاین 2012 در نسخه 6 سیلندر که در واقع تیپ پایه این خودرو است، از یک موتور 6 سیلندر 3.6 لیتری بهره می برد که قادر است 300 اسب بخار قدرت و 400 نیوتن متر گشتاور را در اختیار جعبه دنده 8 سرعته اتوماتیک خود برای رساندن به 2 دیفرانسیلش قرار دهد. حاصل همکاری موتور و گیربکس این خودروی 2 تنی، شتاب صفر تا صد 7.8 ثانیه، مصرف سوخت ترکیبی 10 لیتر در هر صد کیلومتر و سقف سرعت 230 کیلومتر بر ساعت است.

کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، کیسه هوای کناری و پرده ای، کیسه هوای سقف و کیسه هوای انتهای خودرو، سیستم ترمز PTM (سیستم مخصوص پورشه شامل ABD وASR)، صفحه نمایش لمسی رنگی 7 اینچی، بلوتوث، سیستم گرمایشی جایگاه های جلو و فرمان، سیستم تهویه مطبوع دوگانه، دوربین جلو و عقب، صفحه نمایش برای جایگاه های عقب، سیستم اتصال به اینترنت، سیستم هشدار دهنده نقطه کور از طریق آینه های کناری، چراغ مطالعه عقب و چراغ های ال ای دی کوچک بخشی از تجهیزات این خودرو است.

از مزایای این خودرو می توان به موارد هم اشاره کرد:

  • کیفیت ساخت بالا
  • ارزش خرید
  • فرمان پذیری
  • عملکرد فنی
  • تنوع آپشن
  • توانایی آفرود میانه

کاین در ایران خودرویی حدوداً 10 ساله است که احتمالاً در حال حاضر هزینه نگهداری بالایی را به مالک خود تحمیل می کند. اگر در پی خرید بهترین ماشین تا 4 میلیارد تومان هستید، پورشه کاین 2012 شاید همان گزینه مد نظرتان باشد.

در بین صفر کیلومترها، با 5 میلیارد چه ماشینی بخرم؟

در این بازه قیمتی، به واقع خودروهای صفر کیلومتر محدودی را شاهد هستیم. البته که معضل اصلی توقف واردات خودرو برای بیش از 3 سال مزید بر علت این موضوع است. از جمله خودروهای صفر کیلومتر در لیست بهترین ماشین از 4 تا 5 میلیارد تومان می توان به مرسدس بنز E300 2012، لکسوس NX Fsport 2017، بنز کروک E250 2014 و مینی کانتری من اشاره کرد.

در بین این خودروها 2 مورد زیر را پیشنهاد می دهیم:

5. لکسوس NX300 f sport هیبرید

گزینه دیگر در لیست راهنمای خرید ماشین تا 5 میلیارد تومان از کمپانی لکسوس است. لکسوس NX300h در واقع مدل هیبرید لکسوس NX است که در سال 2014 وارد بازارهای جهانی شد. این خودرو به یک موتور 4 سیلندر 2.5 لیتری با توان 197 اسب بخار و گشتاور 210 نیوتن متر مجهز است. همچنین از یک گیربکس E-CVT بهره می برد. شتاب صفر تا 100 این مدل 9.3 ثانیه و حداکثر سرعت آن 180 کیلومتر بر ساعت و مصرف سوختش در سیکل ترکیبی حدود 7.4 لیتر به ازای هر 100 کیلومتر است.

مجهز بودن به سیستم ترمز و پایداری ABS ،EBD ،BA ،ESP ،TSC و ASR، دوازده عدد کیسه هوا، سیستم صوتی حرفه ای لوینسون با 10 خروجی صدا و مجهز به بلوتوث، نویگیشن، ساب ووفر، سیستم تشخیص نقطه کور (BSM)، کیلس استارت، دوربین دید عقب و جلو، سیستم هشدار خروج از خطوط، پارک کمکی، کنترل کشش در سربالایی (HSA) و قابلیت رانندگی در 3 حالت نرمال، اکو و اسپورت تنها بعضی از امکانات این خودروی مجذوب کننده هستند. این تیپ از NX هیبرید تیپ فول آپشن آن محسوب می شود که امکانات و تجهیزات بیشتری را در اختیار راننده و سرنشینان خود قرار می دهد.

از مزایای این خودرو می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کیفیت ساخت بالا
  • متریال باکیفیت
  • امکانات بالا
  • مصرف سوخت پایین

NX هیبرید البته مانند تمامی خودروهای هیبریدی در ایران با مشکل ناشناخته بودن سیستم فنی روبرو است. اگر در پی خرید ماشین 5 میلیاردی هستید، حتما نگاهی به NX300h داشته باشید.

جدیدترین آگهی های لکسوس

6. مرسدس بنز E350 سال 2013

گزینه دیگر برای پاسخ به پرسش با 5 میلیارد چه ماشینی بخرم؟ عضوی از خانواده بنز است. مرسدس بنزهای E کلاس با موتورهای بالای 2.5 لیتر تا پیش از سال 2013، حضور فعالی در بازار ایران داشت. این نسخه های E کلاس محبوبیت بسیار زیادتر نسبت به E200 وe250 داشتند. اینکه هنوز می توان از بین آنها نسخه های صفر کیلومتر در بازار پیدا کرد، شبیه به معجزه است؛ معجزه هایی که تنها در بازار خودروی ایران شاهدش هستیم.

E350 همان طور که از اسمش مشخص است، از یک موتور 3.5 لیتری 6 سیلندر بهره می برد که قادر به تولید 306 اسب بخار قدرت و 370 نیوتن متر گشتاور است. این موتور حجیم و قوی را یک جعبه دنده اتوماتیک 7 سرعته همراهی می کند که نیروی موتور را به چرخ های عقب می رساند. حاصل همکاری این دو در E350 با وزن 1735 کیلوگرم، شتاب صفر تا صد 6 ثانیه، سقف سرعت 250 کیلومتر بر ساعت و مصرف سوخت ترکیبی 7 لیتر در هر صد کیلومتر است.

سیستم هشدار خواب آلودگی راننده، abs هوشمند، تعلیق هوشمند اختصاصی بنز و سیستم های راداری دیگر مانند رادار 360 درجه، تهویه مطبوع، کروز کنترل هوشمند، کنترل ایستایی در سربالایی، کنترل کشش، کنترل پایداری، تعلیق هوشمند، سنسور جلو، عقب، باران، فشار باد تایر و خواب آلودگی راننده، رادار نقطه کور، تغییر لاین، تصادف جلو، تصادف عقب و تابلو خوان، سیستم های کمکی توزیع نیرو ترمز، ترمز ضد قفل، ترمز کمکی، ترمز پارک برقی، ترمز اضطراری، 6 ایربگ، سیستم صوتی پیشرفته با 14 خروجی صدا، صفحه نمایش 7 اینچی، جایگاه های برقی مجهز به گرم کن و سرد کن و …. تنها بخشی از امکانات و تجهیزات این سدان لوکس هستند.

از مزایای این خودرو می توان به موارد هم اشاره کرد:

  • دوام و عملکرد فنی
  • کیفیت ساخت بالا
  • تکنولوژی Blue EFFICIENCY
  • امکانات رفاهی متعدد

نباید فراموش کرد که این خودرو هزینه نگهداری قابل توجهی دارد. اما در هر حال صفر کیلومتر است و احتمالاً فاصله زیادی تا خرج افتادن دارد.

در بین کارکرده ها، با 5 میلیارد چه ماشینی بخرم؟

د ر این بازه قیمتی شاهد خودروهای کارکرده بسیار مجذوب کنندهی هستیم. وولوو XC90 R 2016، ب ام و 530i 2017، ب ام و 730i 2017 تنها تعدادی از این خودروها هستند. در این بین بعضی خودروهای قدیمی تر مانند نسخه هایی از مرسدس بنز S کلاس، پورشه پانامرا، تویوتا لندکروز 4 در و تویوتا اف جی کروز را شاهد هستیم.

در این بین پیشنهاد ما باز هم سراغ خودروی مجذوب کننده آلمانی خواهد رفت و شامل دو مورد زیر می شود:

7. ولوو XC90 آر دیزاین 2016

ولوو XC90 را باید یکی از مجذوب کننده ترین و خاص ترین شاسی بلندهای بازار ایران و همچنین بهترین ماشین تا 5 میلیارد تومان دانست. این خودروی مجذوب کننده در سه تیپ تجهیزاتی وارد ایران شد و تیپ R دیزاین آن تیپ میانه اش محسوب می شود. هر 3 تیپ XC90 از یک موتور 2 لیتری 4 سیلندر توربوشارژ سوپرشارژ، همچنین یک گیربکس 8 سرعته دو کلاچه بهره می برد.

قدرت این موتور که با کد T6 شناخته می شود، 320 اسب بخار و گشتاور آن 400 نیوتن متر است که از طریق گیربکس به هر 4 چرخ خودرو منتقل می شود. بازده موتور و گیربکس XC90 با وزن 2025 کیلوگرم، برابر با شتاب صفر تا صد 6.9 ثانیه، سقف سرعت 230 نیوتن متر و مصرف سوخت ترکیبی 7.7 لیتر در هر صد کیلومتر است. همچنین خودرو در هر 3 تیپ، ظرفیت 7 سرنشین دارد.

تیپ آر دیزاین این خودرو در بخش امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی مواردی مانند روکش چرمی داشبورد، ماساژور جایگاه جلو، گرمکن جایگاه ردیف عقب، دوربین جانبی، دوربین 360 درجه، قطب نما، هدآپ، سنسور تشخیص عبور عابر و دوچرخه سوار، رادار تصادف از جلو، رادار نقطه کور، رادار تغییر لاین، ترمز اضطراری، گرمکن فرمان، تعلیق بادی هوشمند با قابلیت تنظیم ارتفاع، اتوپارک و کروز کنترل هوشمند را به صورت سفارشی در اختیار دارد. همچنین به صورت استاندارد دارای گرمکن جایگاه های جلو و عقب، گرمکن فرمان، هدآپ، دوربین 360 درجه است.

از مزایای این خودرو می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کیفیت ساخت بالا
  • ایمنی
  • فضای کابین
  • تنوع آپشن
  • شتاب و عملکرد
  • ردیف سوم جایگاه ها

این خودرو البته با ضعف جدی در خدمات پس از فروش روبرو است که ممکن است شما را پس از خرید کمی با مشکل روبرو کند. در هر صورت، ولوو XC90 یکی از گزینه های جدی در بین لیست ماشین 5 میلیاردی بازار است.

جدیدترین آگهی های ولوو

8. ب ام و سری 7 سدان 730Li سال 2017

سری 7 ب ام و مختص سدان های فول سایز و مجلل این کمپانی است. نسل 6 سری 7 ب ام و از معدود سدان های فول سایز راه یافته به ایران پس از قانون منع واردات خودروهای با حجم موتور 2.5 لیتر است و می توان نام آن را در لیست بهترین ماشین از 4 تا 5 میلیارد تومان قرار داد.

این خودرو از یک موتور 2 لیتری توربوشارژ 4 سیلندر با 258 اسب بخار قدرت و 400 نیوتن متر گشتاور بهره می برد. این موتور را یک گیربکس 8 سرعته اتوماتیک با کنترل هوشمند همراهی می کند که نیروی موتور را به چرخ های عقب خودرو منتقل می کند. سیستم دیفرانسیل 730Li دارای محدودکننده لغزش است. سقف سرعت این خودروی 1.8 تنی 250 کیلومتر بر ساعت، مصرف سوخت آن 6.2 لیتر در هر صد کیلومتر و شتاب صفر تا صد آن 6.3 ثانیه است.

تجهیزات ایمنی و امکانات رفاهی این خودرو شامل مواردی مانند سوئیچ دارای صفحه نمایش، سر دنده سرامیکی، در صندوق برقی، دوربین 360 درجه، گرمکن و سردکن جایگاه های جلو و عقب، گرمکن کنسول، ماساژور جایگاه های عقب و جلو، وکیوم درها، رادار جلو و عقب، رادار عابر پیاده، رادار تغییر خطوط، رادار ترافیک، چراغ شور، کروز کنترل هوشمند، لاستیک ران فلت، پرده های جانبی برقی، نورپردازی داخلی در 6 رنگ، مانیتور 10.25 اینچی لمسی، مانیتورهای پشت جایگاه، سقف پانوراما با طرح نمای آسمان، تهویه اتوماتیک چهارگانه، سیستم هوشمند چرخ های عقب و سیستم نمایش اطلاعات روی شیشه جلو می شود.

از مزایای این سدان لوکس می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • جدیدترین خودروی لوکس موجود در بازار
  • امکانات فراوان
  • گستردگی خدمات پس از فروش
  • کیفیت ساخت بالا
  • عملکرد فنی
  • فرمان پذیری

این خودرو البته در بخش هزینه نگهداری یک نمونه مثال زدنی محسوب می شود.

خرید خودرو از 3 تا 5 میلیارد تومان؛ آخر با 5 میلیارد چه ماشینی بخرم؟

در نهایت باید گفت، خودروهایی که در این راهنمای خرید خودرو از 3 تا 5 میلیارد تومان نام برده شده است، اغلب از لوکس ترین و مجهز ترین خودروهای بازار کشور هستند و از بین رقیبانی مشابه خود انتخاب گشته اند. باید گفت که خرید خودرو در این بازه قیمتی، نیاز به تحقیق و بررسی بیشتری دارد، چراکه گاهی بعضی از تولیدلات این سطح، تنها در یک یا دو آپشن با یکدیگر تفاوت دارند. ضمن اینکه به مواردی مانند کیفیت ساخت، دوام فنی و استهلاک پایین هم باید دقت بسیار کرد.

امیدواریم که این راهنمای خرید توانسته باشد به سوال با 5 میلیارد تومان چه ماشینی بخرم؟ پاسخ داده باشد. در صورتی که تصور می کنید نیازی نیست که چنین مبلغی برای خودرو هزینه کنید، پیشنهاد می کنیم که مطلب با 3 میلیارد چه ماشینی بخرم؟ را مطالعه کنید (در آن مطلب ما بهترین خودروهای بازه قیمتی 2 تا 3 میلیارد تومان را به شما معرفی کرده ایم). همچنین، اگر توانایی پرداخت مبالغ بالاتر را دارید، بد نیست نگاهی هم به مطلب راهنمای خرید خودرو تا 7 میلیارد تومان داشته باشید. در آخر، پیشنهاد می کنیم پیش از اقدام به خرید، سایر مطالب کتگوری راهنمای خرید خودرو ما در بلاگ وبلاگ همسفر را هم مطالعه کنید.

نظر شما درباره راهنمای خرید بالا چیست؟ به نظر شما کدام یک از این خودروها ارزش خرید بیشتری دارند؟ شما تجربه سواری با کدام یک از این خودروها را داشتید؟ نظرات و تجربیات خودتان را از طریق بخش دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.

منبع: دیوار

به "راهنمای خرید خودرو از 3 تا 5 میلیارد تومان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای خرید خودرو از 3 تا 5 میلیارد تومان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید