طرز تهیه ژله انار مجلسی
به گزارش وبلاگ همسفر، اگر فرصت کافی برای تهیه دسر های آنچنانی برای شب یلدا را ندارید، بهترین و ساده ترین گزینه پیش روی شما، درست کردن ژله انار یا هندوانه است. اگر ژله انار را با بستنی به صورت لایه لایه تهیه کنید، ظاهری مجلسی و شکیل تر خواهد داشت. در ادامه با این روش آشنا خواهید شد.
به گزارش وبلاگ همسفر به نقل از ستاره،برای تهیه ژله انار مجلسی از قالب های سیلیکونی بهره ببرید. این قالب ها معمولا نیازی به چرب کردن ندارند و به راحتی ژله از آن جدا خواهد شد.
مواد لازم ژله انار
ژله انار | 2 بسته |
بستنی به محیط رسیده | ½ پیمانه |
آب | 2 پیمانه |
پودر ژلاتین | 1 قاشق چایخوری |
انار دون شده | به میزان دلخواه |
طرز تهیه ژله انار
- پودر ژلاتین و ژله انار را با دو پیمانه آب جوش مخلوط و بن ماری کنید.
- سپس ½ پیمانه از مخلوط ژلاتین و ژله انار حل شده را با ½ پیمانه بستنی مخلوط کنید.
- ½ پیمانه از ژله انار را درون قالب سیلیکونی بریزید و در یخچال استراحت دهید تا اصطلاحا نیم بند گردد.
- سپس نیمی از مخلوط ژله و بستنی را روی ژله نیم بند شده بریزید و مجددا در یخچال استراحت دهید.
- مراحل لایه لایه کردن ژله را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و هربار اجازه دهید تا لایه قبلی نیم بند گردد.
- در نهایت برای خارج کردن ژله از قالب، ابتدا لبه های ژله را با انگشت به آرامی از دیواره قالب جدا کنید. در ادامه قالب را تا نیمه درون حمام آب داغ (ظرف حاوی آب نسبتا گرم) به مدت 8 ثانیه قرار دهید. سپس، ظرف سرو را روی قالب قرار دهید و قالب را درون ظرف سرو برگردانید.
- ژله انار را با دانه های انار تزیین و سرو کنید.
تاریخ انتشار: 19 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 19 آبان 1399
گردآورنده: hamsafar.chaparblog.ir
شناسه مطلب: 9836
به "طرز تهیه ژله انار مجلسی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژله انار مجلسی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید