فعالیت 150 شرکت دانش بنیان در حوزه سلول بنیادی

به گزارش وبلاگ همسفر، معاونت علمی و فناوری بیان کرد در حال حاضر 150 شرکت دانش بنیان در حوزه سلول بنیادی و پزشکی بازساختی فعالیت می نمایند.

فعالیت 150 شرکت دانش بنیان در حوزه سلول بنیادی

حسین سلطانی نژاد مدیر فناوری و تجاری سازی ستاد توسعه فناوری سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از کوشش های فناورانه در ایران و سایر کشورهای دنیا برای ایجاد منبعی قابل اعتنا از سلول های بنیادی یاد کرد و گفت: سلول های بنیادی خونساز (HSC)ها از یک واحد خون بند ناف اهدا نماینده همسان می توانند پرورش داده شده و به تعداد کافی رشد نمایند تا امکان پیوند موفقیت آمیز در یک بیمار فراهم گردد.

وی اضافه نمود: با این حال، این منبع اولیه از سلول بنیادی، هنوز دارای محدودیت هایی است و ماهیت آلوژنی این کوشش های گسترده برای بسیاری از بیماری ها ایده آل نیست.

سلطانی نژاد با بیان این که در برخی موارد می توان از سلولهای خود بیمار برای کشت های سلولی با توجه به نوع بیماری استفاده کرد، ادامه داد: با این وجود اما برخی بیماری های ژنتیکی مانند بیماری های نقص ایمنی ممکن است سلولهای بنیادی فرد را دچار جهش و نقصان ژنتیکی کند.

سلول های بنیادی منحصر به فرد

به گفته سلطانی نژاد، در حال حاضر مراکز تحقیقاتی و پژوهشگاهی در کشورمان هم در حال توسعه فناوری سلول های بنیادی با استفاده از مراکز توسعه فناوری های مختلف کشت سلولی هستند و بسیاری از شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در زمینه های مرتبط با کشت سلولی فعالیت می نمایند.

وی با بیان اینکه اکنون بیش از 150 شرکت دانش بنیان در این حوزه فعالیت دارند، گفت: ستاد توسعه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، راه را برای توسعه پژوهش ها، تحقیقات و محصولات و خدمات دانش بنیان کشت سلولی فراهم می نماید.،مهر

منبع: ایران آنلاین

به "فعالیت 150 شرکت دانش بنیان در حوزه سلول بنیادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فعالیت 150 شرکت دانش بنیان در حوزه سلول بنیادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید