سرانجام چهاردهمین حراج تهران با 8 اثر میلیاردی

به گزارش وبلاگ همسفر، چهاردهمین دوره حراج تهران 8 اثر میلیاردی فروخت و در مجموع بیش از 42 میلیارد تومان فروش داشت.

سرانجام چهاردهمین حراج تهران با 8 اثر میلیاردی

به گزارش فارس، چهاردهمین دوره حراج تهران با مجموع فروش 42 میلیارد و 718 میلیون تومان، شامگاه پنجشنبه 21 مردادماه 1400 برگزار گردید.

در این دوره، تابلوی دولته ای رضا درخشانی با اسم روز و شب را می شمارم، روز و شب 5.2 میلیارد تومان چکش خورد و اسم گران ترین اثر حراج را به خود اختصاص داد. این اثر بین 3 تا 4 میلیارد تومان برآورد قیمت شده بود.

درخشانی یک تابلوی دیگر هم در این حراج داشت که میلیاردی چکش خورد. تابلوی هجرت طلایی اثر رضا درخشانی و تابلویی از قاسم حاجی زاده هم یک میلیارد و 100 میلیون تومان چکش خورد.

گنبد آبی وای. زی. کامی (کامران یوسف زاده) با 4.6 میلیارد تومان در رتبه دوم نهاده شد و ما، رزها فرهاد مشیری با 4.2 میلیارد تومان در رتبه سوم ایستاد.

پس از آن تابلوی امپراتور مطرود اثر واحد خاکدان نهاده شد که یک میلیارد و 700 میلیون تومان چکش خورد.

در رتبه پنجم تابلوی بندباز ها اثر آویش خبره زاده نهاده شد که 800 تا یک میلیارد و 200 میلیون تومان برآورد قیمت شده بود و یک میلیارد و 400 میلیون تومان چکش خورد.

اثری از مجموعه کرامت محمود زنده رودی یک میلیارد و 100 میلیون تومان چکش خورد. در حالی که بین 300 تا 400 میلیون تومان برآورد قیمت شده بود.

از دیگر آثاری که رشد چشمگیری نسبت به برآورد اولیه داشتند، مجلس مهرداد محب علی بود که دوبرابر قیمت اولیه خریدار داشت و 800 میلیون تومان چکش خورد.

عروسک ها سیامک عزمی هم اگرچه حداکثر 200 میلیون تومان برآورد قیمت شده بود، اما 440 میلیون تومان چکش خورد.

عکس جنگجوی جوان آلفرد یعقوب زاده هم با قیمت گذاری اولیه 150 تا 200 میلیون تومانی، 420 میلیون تومان فروخته شد.

عادیات حسن روح الامین هم 380 میلیون تومان فروش رفت که 80 میلیون تومان بیشتر از حداکثر برآورد اولیه بود.

نقاشی محمد فاسونکی با اسم خاطره بوسنی (گودال مرگ) هم در نوع خودش شگفتی آفرید و سه برابر حداقل قیمت اولیه فروخته شد و 360 میلیون تومان چکش خورد.

نکات جالبی از چهاردهمین حراج تهران

مقرون به صرفه ترین اثر حراج هم متعلق به حمید فاتح بود که 30 میلیون تومان فروخته شد.

رضا کیانیان هم که سابقه اجرای چند دوره از حراج را در کارنامه دارد، عکسی سه لته ای از مجموعه او می رود دامن کشان در این دوره عرضه کرد که 150 میلیون تومان فروخته شد.

یک اثر از رضا بانگیز هم خریدار نداشت که اعلام شد خارج از حراج با قیمت 190 میلیون تومان فروش رفته است.

از نکات جالب این دوره از حراج تهران، استفاده از فناوری واقعیت مجازی بود. با توجه به توسعه ویروس کرونا و رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی، چهاردهمین حراج تهران از فناوری واقعیت مجازی (VR) بهره برد تا مجموعه داران و خریدارانی که به هر علت نمی توانند در این برنامه حضور داشته باشند، حضور در این مراسم را با استفاده از عینک های ویژه VR تجربه نمایند.

عرضه ویدئو اینستالیشن هم از دیگر نکات قابل توجه این حراج بود. ویدیو اینستالیشن موسیقی و گل اثر سیمین کرامتی 50 میلیون تومان فروخته شد. ویدیو اینستالیشنی از علی اتحاد با اسم خانه خیال هم 80 میلیون تومان چکش خورد.

منبع: فرارو

به "سرانجام چهاردهمین حراج تهران با 8 اثر میلیاردی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سرانجام چهاردهمین حراج تهران با 8 اثر میلیاردی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید