طرز تهیه کاسرول مرغ و بروکلی کتویی
به گزارش وبلاگ همسفر، در مطلب زیر طرز تهیه کاسرول مرغ و بروکلی کتویی را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش ، اگر رژیم غذایی کتوژنیک را انتخاب نموده باشید، چیدن یک برنامه غذایی متنوع برایتان به کاری سخت تبدیل می گردد. شمایی که با شکر و قند خداحافظی نموده اید و نمی توانید سراغ کربوهیدرات ها هم بروید، برای آماده کردن غذایتان با چالش های متفاوتی روبرو هستید. اما ما در این مطلب، می خواهیم یک غذای تازه را به منوی شما اضافه کنیم و چالش چی بپزم را برایتان کمرنگتر کنیم. طرز تهیه کاسرول مرغ و بروکلی را در ادامه بخوانید. یادتان نرود که حتی اگر رژیم غذایی کتوژنیک را انتخاب ننموده باشید هم می توانید سراغ این غذای خوشمزه بروید.
کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای نصف بسته
پنیر گودا نصف فنجان
سس مایونز یک چهارم فنجان
آب مرغ یک چهارم فنجان
بروکلی خرد شده آبپز شده دو فنجان
مرغ پخته و خرد شده یک و نیم فنجان
نمک نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری
پنیر چدار یک و نیم فنجان
ادویه به اندازه لازم
مثل تهیه کاسرول پنیری، این بار هم فر را روی 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره را در یک تابه عظیم روی حرارت میانه آب کنید. سپس پنیر خامه ای، گودا، مایونز، آب مرغ و ادویه های را در تابه مخلوط کنید و مواد روی حرارت ملایم، برای 5 دقیقه در کنار هم بپزید تا سس آماده گردد.
بروکلی پخته و خرد شده را همراه با مرغ پخته شده، نمک و فلفل در یک تابه تفت دهید. سپس مواد را در ظرف نسوز قرار داده و سس را رویشان بریزید و در فر بگذارید. بعد از حدود چهار دقیقه، وقتی پنیر روی کاسرول کمی طلایی رنگ شد، ظرف را از فر بیرون بیاورید.
منبع: allrecipes
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان