طرز تهیه نان سیر رستورانی به 2 روش؛ پیش غذای فوری

به گزارش وبلاگ همسفر، با آموزش نان سیر در خدمتتون هستیم. نانی خوش عطر و خوشمزه که به عنوان پیش غذا یا حتی یک وعده غذا معمولا سرو میشود. در خبرنگاران بلاگ دو نوع روش تهیه نان سیر را آموزش میدهیم که شما میتوانید نان را هم خودتان در منزل تهیه کنید یا با نان آماده این پیش غذای خوشمزه را فراهم کنید! این غذا را در فهرست آشپزی خود قرار دهید. بعلاوه این غذا در فهرست غذاهای سریع نیز می تواند قرار گیرد.

طرز تهیه نان سیر رستورانی به 2 روش؛ پیش غذای فوری مواد لازم جهت تهیه نان سیر:
آرد دو و نیم پیمانه
خمیر مایه 2 و 1/4 قاشق چای خوری
شیر گرم 1 پیمانه
شکر 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای فیلینگ نان:
سیر 4 تا 5 حبه
جعفری تازه 4 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان 1/3 پیمانه
کره 100 گرم
پنیر موزارلانصف پیمانه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان کنجدی جادویی؛ جادوگری خوشمزه و مجذوب کننده ????

روش اول طرز تهیه نان سیر با نان خانگی:

1- در ابتدای کار آغاز به تهیه خمیر میکنیم. برای این امر اول شیر را کمی گرم کنید. شیر ولرم نباشد کمی داغ باشد ولی در حدی هم نباشد که دست را بسوزاند. خمیر مایه را در ظرفی ریخته و شکر را به آن اضافه کنید. سپس شیر گرم شده را به خمیر مایه و شیر اضافه کنید.

2- مواد را مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید در دمای محیط ده دقیقه تا یک ربع استراحت کند. تا خمیر مایه حجیم گردد و عمل بیاید.

3- بعد خمیر مایه عمل آمده را داخل ظرف بزرگتری بریزید. آرد رو به خمیر مایه عمل آماده اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان اهری (یتی قات) خانگی؛ نان سنتی و خوشمزه

4- آرد را تاجایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد و از ظرف جدا گردد.خمیر را به سطح کار منتقل کنید و چند دقیقه ورز دهید. ورز دادن به این صورت که کف دست را روی خمیر قرار دهید و به سمت بالا بکشید.

5- و چندین بار اینکار را تکرار کنید. سپس خمیر را چانه کنید. در کاسه یا ظرف بزرگی کمی روغن بریزید و کف و دیواره های ظرف رو با روغن چرب کنید. خمیر را داخل کاسه قراردهید.

6- روی ظرف را بپوشانید و یکساعت در دمای محیط استراحت دهید تا اینبار حجم خمیر دوبرابر گردد. بعد از گذشت یک ساعت خمیر کاملا پف میکند و حجمش چند برابر میگردد. با دست پف خمیر را بگیرید. سطح کار را آرد پاشی کنید و مجدد خمیر را به سطح کارمنتقل کنید. کمی ورز دهید و چانه کنید. خمیر باید کاملا لطیف باشد.

7- خمیر را با وردنه و به شکل مستطیل باز کنید. حالا باید فیلینگ سیر رو آماده کنید. تا آن موقع روی خمیر را بپوشانید تا خمیر خشک نگردد. برای تهیه مواد داخلی نان، 4 یا 5 حبه سیر را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان سوخاری و نکته های طلایی در پخت آن

8- جعفری ها رو اضافه کنید. دراین مرحله بهتراست غذاساز را روشن کنید تا سیر و جعفری به خوبی خرد و مخلوط شوند. سپس پنیر موزارلا و پنیر پارمزان را داخل غذاساز بریزید.

9- در آخر صد گرم کره را اضافه کنید. کره را به قطعات کوچکتر برش دهید و داخل غذاساز بریزید. غذاساز را روشن کنید و اجازه دهید به خوبی مواد کاملا مخلوط شوند و حالت نرم و کرمی پیدا کند.

10- بعد از آماده شدن فیلینگ، باید مواد را روی خمیر منتقل کنید. مخلوط مواد سیر و پنیر را در تمام قسمت های خمیر بمالید. بعد از این که مواد را روی خمیر پهن کردید، از لبه خمیر آغاز کنید به رول کردن و خمیر را تا سرانجام رول کنید.

11- بعد از رول کردن خمیر، آن را از وسط با چاقوی تیز برش دهید و سپس خمیر را مطابق عکس به دور هم بپیچید.

12- برای پخت نان من از قالب لوف استفاده کردم. کف و دیواره های قالب لوف را کاغذ روغنی بیندازید. و خمیر را به آرامی به قالب منتقل کنید. بهتر است دراین مرحله روی نان را بپوشانید و ده دقیقه حداقل استراحت دهید و سپس قالب را در فری که حدودا ده دقیقه گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید. مدت زمان پخت این نان حدودا یکساعت است. وقتی نان به خوبی پف کرد و روی نان طلایی شد از فر خارج کنید.

اگر می خواهید روی نان طلایی تر گردد میتوانید گریل را روشن کنید تا روی نان طلایی گردد.

نحوه فرم دهی به نان سلیقه ای ست. میتوانید خمیر این نان را به شکل پیتزا و گرد کنید بعد فیلینگ را روی خمیر بکشید و در فر قرار دهید.

بیشتر بخوانید: 10 نوع نان خانگی خوشمزه به روش نانوایی با طرز تهیه

روش دوم طرز تهیه نان سیر با نان باگت:

برای تهیه نان سیر به روشی سریعتر میتوانید از نان های آماده مانند نان باگت هم بهره ببرید. به این روش که مواد میانی نان را به همان طریقی که شرح داده شد آماده کنیدو سپس نان باگت را از وسط برش دهید مواد را روی قسمت برش خورده نان بمالید و نان را چند دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب گردد و نان کمی برشته گردد. نان کرانچی و تردی خواهید داشت.

این نان عطر و طعم بسیار خوبی دارد اگر طعم سیر را دوست دارید حتما درست کنید و لذت ببرید.

برای فیلینگ این نان، می توانید از کمی پنیرخامه ای هم بهره ببرید سبزی های معطر مثل رزماری و ریحان، شوید، پیازچه، و و غیره نیز قابل استفاده هستند.

شما با این خمیری که آموزش داده شد به راحتی میتوانید از فیلینگ ها و مواد میانی دیگری مثل سس پستو بهره ببرید و نان های خوشمزه وخوش طعم در منزل تهیه کنید.

امیدوارم این آموزش برای شما مفید باشد و از آن استفاده ببرید. برای طرز تهیه غذاهای سریع دیگر می توانید به این مقاله مراجعه کنید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه نان سیر رستورانی به 2 روش؛ پیش غذای فوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان سیر رستورانی به 2 روش؛ پیش غذای فوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید