میوه های عجیبی که باید طعم آنها را چشید!
به گزارش وبلاگ همسفر، میوه یکی از خوراکی های خوشمزه محسوب می شود و کمتر کسی است که علاقه ای به آن نداشته باشد، ولی میوه هایی نیز وجود دارند که به لحاظ طعم یا شکل ظاهری اندکی متفاوت یا به عبارتی عجیب هستند. برای آشنایی با این گروه از میوه های عجیب در ادامه همراه خبرنگاران باشید!
علاوه بر گونه های رایج و معمول میوه های موجود، گروهی از میوه ها نیز وجود دارند که به لحاظ شکل و طعم اندکی متفاوت و عجیب هستند.
جای تردیدی نیست که همه با میوه هایی مانند سیب و پرتقال آشنا هستند و شاید متفاوت ترین میوه هایی که تا به امروز طعم آن ها را امتحان کرده ایم در حد کیوی یا انبه است که در طی بیست سال گذشته اندکی تغییر در اجناس میوه فروشی ها ایجاد کرده اند! ولی الطاف طبیعت صرفا محدود به این اقلام نیست و صدها نوع میوه وجود دارند که هنوز در فروشگاه ها به عموم مردم عرضه نمی شوند. گفتنی است همه این میوه ها کاملا طبیعی و خوشمزه و در عین حال ناشناخته هستند.
1. پرتقال میمون (The Monkey Orange)
این میوه کوچک ولی خوشمزه بومی آفریقا بوده و طعم آن ترکیبی از پرتقال، موز و زردآلو است. بر خلاف ظاهر کوچکش، طعمی عالی و بویی مانند میخک تند دارد.
2. میوه تخم مرغی (The Canistel Fruit)
زادگاه این میوه آمریکای مرکزی است و بر خلاف ظاهرش که کاملا شبیه زرده تخم مرغ است، طعمی مشابه پای کدو حلوایی دارد. این میوه بسیار شیرین است. نکته قابل توجه اینکه با وجود سازگاری برای رشد و پرورش در اقصی نقاط جهان، عرضه آن فقط محدود به بازارهای آمریکا است.
3. شیر جنگلی (Junglesop)
این ابرمیوه شباهت بسیاری به گونه ای قدیمی و منقرض شده از خانواده آناناس دارد و در منطقه ها استوایی مانند آفریقا به صورت خودرو رشد می کند (ولی از طرف افراد بومی به شکل مناسب جمع آوری و عرضه نمی شود). ارزش غذایی این میوه به حدی است که می توان از آن برای چند روز به صورت وعده غذایی از آن استفاده کرد و به این دلیل می تواند حتی در آفریقا نیز قیمت بالایی داشته باشد.
4. سیب شکری (The Sugar Apple)
این میوه نیز به لحاظ طعم شیرین و خوشمزه، خواهر شیر جنگلی محسوب می شود و در اقصی نقاط جهان به جز آمریکا می توان آن را یافت. اگرچه این میوه به وفور در همه نقاط جهان وجود دارد، ولی همچنان بر سر ریشه یابی این میوه در منطقه های آمریکای مرکزی، شبه قاره هند، فلیپین و کارائیب ادامه دارد.
5. چری مویا (Cherimoya)
یکی دیگر از اعضای خانواده شیر جنگلی و سیب شکری است که در منطقه های با آب و هوای استوایی رشد می کند و دارای طعمی بسیار شیرین بوده و غنی از مواد قندی است. این میوه در هاوایی کاملا شناخته شده است و نمادی از سفر به این منطقه به شمار می رود.
6. میوه ماسوکو (Masuku)
میوه ماسوکو با وجود اینکه سرشار از مواد مغذی و آبدار است، در منطقه آفریقا چندان رایج نیست. هر درخت ماسوکو قدرت تولید جند تن میوه را دارد، ولی تا به امروز دانشمندان به نحوه تولید و پرورش آن در خارج از حوزه آفریقا دست نیافته اند.
7. یو پدالای (Yo Pedalai)
این میوه با ظاهری شبیه توپ بیس بال پرزدار خاستگاهی در جنوب شرق آسیا دارد. طعم این میوه شبیه به آدامس میوه ای است و اگر در آب جوشانده یا سرخ شود، مزه دانه های آن شباهت بسیاری به بادام زمینی پیدا می کند.
8. چریو جابوتیکابا (Cherrio Jaboticaba)
اگرچه این میوه دارای شکل و طعمی همانند انگور است، ولی به لحاظ ظاهری کاملا با آن فرق دارد و روی تنه درخت بلندی رشد می کند. این میوه نیز مانند انگور به صورت خام مصرف می شود، ولی می توان از آن مربا نیز تهیه کرد.
9. آلوهای زنجبیلی جی دی
این میوه های کوچک و ترد طعمی مشابه توت فرنگی دارند و بر درختی شگفت انگیز و معطر رشد می کنند. همچنین این درختان معطر روغنی خوراکی تولید می کنند که در رنگ زنی، جلا و صابون مورد استفاده قرار می گیرد.
10. باکوپاری (Bacupari)
باکوپاری طعمی شیرین و اندکی اسیدی دارد. این میوه وحشی آمریکای جنوبی در اغلب درمان های سنتی برزیل مورد استفاده قرار می گیرد و در حال حاضر، دانشمندان در حال مطالعه خاصیت های آن برای درمان سرطان هستند.
11. آبی یو (The Abiu Fruit)
این میوه اسیدی سرشار از ویتامین C است و در حالت رسیده طعمی شبیه به کرم کارامل دارد؛ از این رو، بیشتر در دسرها و بستنی مورد استفاده قرار می گیرد.
12. سیب کاستارد آفریقایی (The African Custard Apple)
این میوه دارای دو نوع ماموت صورتی (Pink Mammoths) و غرور آفریقایی (African Pride) است. این سیب آفریقایی طعمی شبیه به زردآلو دارد و عطر آن نیز شبیه به آناناس است. همچنین مانند کرم کاستارد در دهان آب می شود.
منبع: کجارو / allday.com