طرز تهیه برگر تست سوخاری همراه ویدیو
به گزارش وبلاگ همسفر، برگر تست سوخاری یک وعده غذای خوشمزه و خلاقانه برای روزهای تعطیل و آخر هفته های هیجان انگیز شما است. این ساندویچ که ترکیبی از نان تست سوخاری، پنیر گودا و بیکن بوده به شما یادآوری می نماید که زندگی کوتاه تر از آن است تا وقت خود را صرف تهیه غذاهای تکراری و خسته کننده کنید. این برگر خلاقانه و خوشمزه را می توانید تنها در چند مرحله ساده به راحتی در آشپزخانه خود تهیه کنید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این برگر تست سوخاری را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه برگر تست سوخاری
- نان تست سه عدد
- آرد گندم 50 گرم
- تخم مرغ دو عدد
- آرد سوخاری 100 گرم
- روغن سرخ کردنی به اندازه لازم
- کاهو فرانسوی سه برگ
- گوجه فرنگی یک عدد
- ژامبون گوشت 100 گرم
- پنیر ورقه ای گودا خرید آنلاین دو عدد
- جوانه شبدر به اندازه دلخواه
- بیکن گوساله 50 گرم
طرز تهیه برگر تست سوخاری
مرحله اول
ساندویچ برگر یکی از غذاهای محبوبی است که در تمام جهان هواداران خاص خودش را دارد؛ این غذا با روش های متفاوت و خلاقانه ای در مکان های مختلف سرو می گردد. برای مثال برگر برقلمون و برگر ماهی دو نوع خوشمزه این غذا هستند که می توانید امتحانشان کنید. برگر تست سوخاری هم یک غذای خوشمزه و نو است که با تهیه آن در خانه تنها چند مرحله کوتاه فاصله دارید.
برای آغاز ابتدا دور سه عدد از نان های تست را ببرید و دو طرف آن ها را در آرد گندم بخوابانید، سپس نان ها را داخل کاسه ای که دو عدد تخم مرغ را از قبل در آن هم زده اید قرار دهید تا خوب به تخم مرغ آغشته شوند. حالا نان های خیس را درون ظرف آرد سوخاری قرار دهید تا کاملا دو طرف آن ها پوشیده گردد.
مرحله دوم
ماهیتابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و به اندازه لازم روغن اضافه کنید. پس از مدتی که روغن داغ شد نان های تست را داخل آن قرار دهید تا سرخ شوند. پس از یک دقیقه نان های تست را برعکس کنید تا طرف دیگر آن ها نیز در روغن کاملا سوخاری گردد.
مرحله سوم
یک عدد از نان های تست سوخاری بردارید و روی آن را با کاهوی فرانسوی بپوشانید، سپس یک عدد گوجه فرنگی را حلقه حلقه کنید و روی کاهو قرار دهید. 100 گرم ژامبون گوشت را به مواد روی تست اضافه کنید و روی آن را با یک عدد پنیر ورقه ای گودا و کاهوی فرانسوی بپوشانید.
مرحله چهارم
حالا یک عدد دیگر نان تست سوخاری روی مواد قرار دهید و پنیر ورقه ای گودا و جوانه شبدر به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
جوانه های شبدر را با بیکن گوساله بپوشانید و آخرین نان تست سوخاری را روی آن قرار دهید. برگر تست سوخاری خود را به مدت ده ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا پنیر داخل ساندویچ آب گردد و سپس نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله